Πρόγραμμα 26 Δεκ - 1 Ιαν

26 Δεκεμβρίου

11:00 Ανιματέρ

Ο πιο κατάλληλος οικοδεσπότης περιμένει του μικρούς μας φίλους και όχι μόνο, για να τους βάλει για τα καλά μέσα στη διασκέδαση. Με παιχνίδια, θεάματα, χορό και ότι άλλο βάζει ο νους σας.

13:00 Orizontes

Οι “Orizontes” είναι μία μπάντα που έχει παρουσία στα μουσικά δρώμενα από το 2003, παίζοντας coverς από την αγγλόφωνη και ελληνική rock σκηνή. Οι “Orizontes” συνεχίζουν ανανεωμένοι και με θετική διάθεση να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά: Να παίζουν Rock και να διασκεδάζουν έχοντας ένα πλούσιο play list από Classic Rock και δυνατές επιλογές από την Ελληνική Rock σκηνή.

18:00 Dolphin Club

ΕΥΑ ΜΑΡΙΑ ΖΟΥΠΑ– ΕΛΠΙΔΑ ΜΗΝΑΔΑΚΗ/ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΕΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ- ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ –ΥΜΗΤΤΟΥ GREEK SANTAS VILLAGE. Αφήγηση παραμυθιού «Η διάσωση της Νεραυγής» και παρουσίαση του έργου, του My Dolphin Club για την προστασία των δελφινιών.

20:00 Μουσική Βραδιά

Η Ντούμα Ευαγγελία απευθύνεται στο παιδικό κοινό καθώς και στο ενήλικο μαζί με την υψίφωνο Άννα Ελεονώρα Ριέρα, τον τενόρο Αλέξανδρο Φωτιάδη και την πανίστρια-μαέστρο Ιρίνα Κνιάζεβα και θα σας μεταφέρουν στη μαγική ατμόσφαιρα των κατανυκτικών ορατορίων Mozart, Handel, Schubert, Bach, διάσημων αριών και ντουέτων από όπερες, γνωστών ευρωπαϊκών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών καθώς και σύγχρονων. Αφήγηση παραμυθιού «Η διάσωση της Νεραυγής» και παρουσίαση του έργου, του My Dolphin Club για την προστασία των δελφινιών.

27 Δεκεμβρίου

17:00 Αγγελική Σταματακοπούλου «Χριστούγεννα στο χωριό των ιστοριών» Βιβλιοπαρουσίαση στο σπιτάκι του παραμυθιού

Η Αγγελική Σταματακοπούλου είναι Εκπαιδευτικός σε δηµοτικό στου Ζωγράφου και θα μας παρουσιάσει το βιβλίο της «Χριστούγεννα στο χωριό των ιστοριών»

17:30 Christmas Special Live

Η Μυρσίνη Δόξα and students σε ένα performing Art με Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια.

18:00 «ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ» ΕΛΠΙΔΑ ΜΗΝΑΔΑΚΗ

ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΕΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ- ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ –ΥΜΗΤΤΟΥ GREEK SANTAS VILLAGE Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων θα αφηγηθεί το παραμύθι «Τα μαγικά κουμπιά και η βροχή των αστεριών» Εκδόσεις Λιβάνη, με κεντρικό ήρωα ένα σκυλάκι και Χριστουγεννιάτικο θέμα. Θα υπάρχουν και βιβλία της προς πώληση. Αφήγηση παραμυθιού «Η διάσωση της Νεραυγής» και παρουσίαση του έργου, του My Dolphin Club για την προστασία των δελφινιών.

19:00 "Μαρία Μπόκια & Αργυρώ Κάτρη" | Μπουζούκι Γιάννης Προμπονάς

Η Αργυρώ Κάτρη με την τριμελή μπάντα της θα μας παρουσιάσει ένα ρεπερτόριο από έντεχνα, παλιά λαϊκά , χορευτικά & ρεμπέτικα τραγούδια.

28 Δεκεμβρίου

11:30 «Του τραγουδιού το παραμύθι» Θεατρικό

Δυο ξεχασμένα παιχνίδια, ένας μικρός παλιάτσος και μια κούκλα, συναντιούνται και ξεκινούν ένα ταξίδι για να ανακαλύψουν τα «μυστικά» του κόσμου, εκεί που τα λουλούδια μιλούν, τ’ άστρα τραγουδούν και τα σύννεφα χορεύουν με τα κύματα της θάλασσας. Όταν οι ήρωές μας έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το ταξίδι τους, η καμπάνα του χρόνου σημαίνει Χριστούγεννα και θυμούνται την ιστορία για το δέντρο των Χριστουγέννων που φύτρωσε από ένα δάκρυ του νεογέννητου Χριστού στη φάτνη. Θα μάθουν λοιπόν ότι με το τραγούδι «Ω, έλατο!» και τα «κάλαντα» το δέντρο μεγαλώνει και φθάνει στον ουρανό.

17.00-20.00 ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΑ MR & MRS BUBBLE

ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΕΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ- ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ –ΥΜΗΤΤΟΥ GREEK SANTAS VILLAGE. Φούσκα: 3 ώρες συνεχόμενες σαπουνοποιητής – στεφάνη για photo shooting

18:00 Ένωση Ηπειρωτών Βύρωνα

Παραδοσιακή μουσική και χοροί της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου, από την Ένωση Ηπειρωτών Βύρωνα, στη σκηνή του Greek Santa’s Village, για να γνωρίσουμε και μυηθούμε στους ήχους και το στοιχείο της παράδοσης.

20:00 Plastic People

“Vicky Bee & Plastic people” The Disco/funk experience Η μπάντα που ξεπέρασε τα Ελληνικά δεδομένα με την αισθητική της στην απόδοση της μαύρης μουσικής ,το groove των μουσικών της αλλά και με την ιδιαίτερη φωνή και σκηνική παρουσία της εκρηκτικής front woman Vicky Bee στα φωνητικά, έρχεται στο Greek Santa's Village. Μια Χριστουγεννιάτικη Disco βραδυά για μικρούς και μεγάλους που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

29 Δεκεμβρίου

11.30 Ο Μάγος DIO – Christmas Magic Show

O Μάγος Dio, είναι ο πιο τρελός και αστείος Μάγος που θα γνωρίσετε στην ζωή σας! O Μάγος Dio δεν είναι μόνο Μάγος, είναι ψυχαγωγός, Είναι ο Μάγος που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές στο Show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» φτάνοντας 2 φορές στους ημιτελικούς το 2017 & 2018. Δεν είναι μόνο τα μαγικά του που θα ξετρελάνουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. ο Μάγος Dio είναι ένας ψυχαγωγός, ένας κωμικός μάγος που θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας. Άρα είναι ένας Μάγος με ψυχή Κλόουν ή ένας Κλόουν που ντύθηκε Μάγος!

17:00 Άντα Κοντοδήμου & Κωνσταντίνος Θεοδωρέσκος

Ένα μουσικό απόγευμα, γεμάτο καλή μουσική από δυο νέα και πολύ ταλαντούχα παιδιά, στη σκηνή του Greek Santa’s Village.

17.30 ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΣ

ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΕΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ- ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ –ΥΜΗΤΤΟΥ GREEK SANTAS VILLAGE. Περιπατητική δράση με ξυλοπόδαρο να υποδέχεται το κοινό.

18.30 Χοροέκφραση

Ένα χορευτικό ταξίδι εμπνευσμένο από το πνεύμα των Χριστουγέννων γιορτές σημαίνει μελωδίες παιδικά χαμόγελα και λάμψη αυτό προσπαθούν να δώσουν μέσα από τις κλασσικές μελωδίες του καρυοθραύστη που αναμειγνύονται με σύγχρονες μουσικές Χριστουγέννων και απογειώνονται με hip hop christmas songs .

20:00 Γιώργος Μαυρίδης

Ο Γιώργος Μαυρίδης θα μας παρασύρει σε μοναδικούς ήχους με τη λύρα του και θα μας φέρει κοντά σε ακούσματα της Ελληνικής παραδοσιακής Μουσικής.

30 Δεκεμβρίου

11.30 Ο Μάγος DIO – Christmas Magic Show

O Μάγος Dio, είναι ο πιο τρελός και αστείος Μάγος που θα γνωρίσετε στην ζωή σας! O Μάγος Dio δεν είναι μόνο Μάγος, είναι ψυχαγωγός, Είναι ο Μάγος που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές στο Show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» φτάνοντας 2 φορές στους ημιτελικούς το 2017 & 2018 Δεν είναι μόνο τα μαγικά του που θα ξετρελάνουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. ο Μάγος Dio είναι ένας ψυχαγωγός, ένας κωμικός μάγος που θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας. Άρα είναι ένας Μάγος με ψυχή Κλόουν ή ένας Κλόουν που ντύθηκε Μάγος!

Σταματία Μολλούδη Νεα ημερομηνία 2 Ιαν. 12:00

Η Σοπράνο Σταματία Μολλούδη, θα μεταμορφώσει τη σκηνή του Greek Santa’s Village σε κάτι μαγικό που δεν πρέπει να χάσετε!

17:00 Σχολή χορού «Κατερίνα Μηλιώνη»

Η σχολή χορού της Κατερίνας Μηλιώνη, θα παρουσιάσει το χορευτικό τμήμα εφήβων και το τμήμα προ-επαγγελματιών και σίγουρα θα σας παρασύρουν στο ρυθμό τους!

18:00 Ειρήνη Ζογανά/ Βιβλιοπαρουσίαση στο σπιτάκι του Παραμυθιού «Ο Αϊ Βασίλης παίζει..»

Η συγγραφέας Ειρήνη Ζογανά μας παρουσιάζει το βιβλίο της « Ο Αϊ Βασίλης παίζει..» Η παρουσίαση περιλαμβάνει αφήγηση της ιστορίας, διασκεδαστικά κινητικά παιχνίδια με τα παιδιά και κατασκευή ενός χριστουγεννιάτικου ξύλινου στολιδιού με θέμα τον Αη- Βασίλη.

18:30 NO JOKE

Μια μπάντα με νέα παιδιά που θα δώσουν το δικό τους στίγμα με τις μουσικές τους επιλογές και τον ενθουσιασμό τους!

20:00 ΕΝΑΥΣΜΑ BAND

Οι ΕΝΑΥΣΜΑ είναι ένα Ελληνόφωνο rock συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε το 2020, από μια παρέα φίλων, τους οποίους έφερε ακόμα πιο κοντά η ανάγκη του για μουσική και η δημιουργία μέσα από αυτήν.

31 Δεκεμβρίου

12:00 BRONZA BANDA

Οι Bronza Banda θα σας ξεσηκώσουν, μέσα από χάλκινα ακούσματα Ελληνικών αλλά και Balkan ρυθμών, προσαρμοσμένων στο πνεύμα των εορταστικών ημερών. Παρασύροντας όλους εσάς σε μια μουσική παραμονή Πρωτοχρονιάς από νωρίς.

19:00 Διονύσιος Ζάχος

Ο μοναδικός Performer με τα χίλια πρόσωπα, έρχεται στην παρέα μας παραμονή Πρωτοχρονιάς, με πολλές διασκεδαστικές μιμήσεις, τραγούδι και κέφι. Για να γεμίσουμε χαμόγελα μικροί και μεγάλοι!

Στις 21.00 θα κλείσουν τα ταμεία και των 2 εισόδων και θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση. Στις 22.00 θα κλείσουν όλες δράσεις και θα παραμείνει ανοικτό το stage και ορισμένα περίπτερα με φαγητό και ποτά. Η βραδιά θα είναι περιορισμένη, προσφέρεται για διασκέδαση που αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου θα λήξει με ευχές και αγάπη.

22:00 DJ ARET

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2022, ελάτε να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε με τις μουσικές επιλογές της DJ ARET. Ας υποδεχτούμε όλοι μαζί τη νέα χρονιά με κέφι και χαμόγελο!

1 Ιανουαρίου

11.30 Ο Μάγος DIO – Christmas Magic Show

O Μάγος Dio, είναι ο πιο τρελός και αστείος Μάγος που θα γνωρίσετε στην ζωή σας! O Μάγος Dio δεν είναι μόνο Μάγος, είναι ψυχαγωγός, Είναι ο Μάγος που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές στο Show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» φτάνοντας 2 φορές στους ημιτελικούς το 2017 & 2018. Δεν είναι μόνο τα μαγικά του που θα ξετρελάνουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. ο Μάγος Dio είναι ένας ψυχαγωγός, ένας κωμικός μάγος που θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας. Άρα είναι ένας Μάγος με ψυχή Κλόουν ή ένας Κλόουν που ντύθηκε Μάγος!

14:00 Δημήτρης Φραγκιαδάκης

Ο Δημήτρης Φραγκιαδάκης με τη τετραμελή του ορχήστρα, θα παρουσιάσουν ρεμπέτικα, αγαπημένα τραγούδια!

18:00 SUS 4 ART music

Η Ελεονόρα Καραμιχάλη μας καλωσορίζει με τη μουσική παράσταση « Με της ζωής το προσεχώς».

20:00 Σταύρος Δουλόπουλος

Την πρώτη μέρα του 2023 κλείνει μουσικά ο Σταύρος Δουλόπουλος με επιλογές από αγαπημένα τραγούδια!