Πρόγραμμα Έναρξης

7 Δεκεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την πιο φαντασμαγορική έναρξη του Greek Santa's Village, το πρώτο Ελληνικό χωριό του Αϊ Βασίλη στα θέατρα βράχων.

17:00 Καλώς ορίσατε

Ανοίγουν οι πύλες του παραμυθιού και το μαγικό ταξίδι ξεκινά με την παρέλαση των ξωτικών και των Μασκότ, όπου θα σας καλωσορίσουν, με κέφι και παιχνιδιάρικη διάθεση, βάζοντας σας έτσι στο εορταστικό κλίμα.

18:00 Τελετή Έναρξης

Τα αγαπημένα μας ξωτικά θα παραλάβουν από το αρχοντικό του και θα συνοδεύσουν, στη μεγάλη μας σκηνή τον πρωταγωνιστή των ημερών, τον Αϊ Βασίλη, όπου εκεί, οι Δήμαρχοι Βύρωνα και Δάφνης- Υμηττού, θα του παραδώσουν τα χρυσά κλειδιά των πόλεων τους, ορίζοντας τον επίτιμο Δημότη των Δήμων τους. Από την στιγμή εκείνη όλα θα μεταμορφωθούν σε μια μαγική γιορτή. Το Ρυθμό στο πάρτυ θα δώσει η Dj Aret με τις μουσικές της επιλογές!

20:00 Bronza Banda

Την σκυτάλη θα πάρουν αμέσως μετά οι Bronza Banda! Θα σας ξεσηκώσουν, μέσα από χάλκινα ακούσματα Ελληνικών αλλά και Balkan ρυθμών, προσαρμοσμένων στο πνεύμα των εορταστικών ημερών. Παρασύροντας όλους εσάς σε μια μουσική Χριστουγεννιάτικη απόδραση.

Την βραδιά θα παρουσιάσει ο Χρήστος Κούτρας! Δημοσιογράφος και παρουσιαστής, διευθυντής του life style site του Ομίλου ΑΝΤ1 Fthis και παρουσιαστής στο " Καλύτερα δε γίνεται" με την Ναταλία Γερμανού. Χαρισματικός και άμεσος με εμπειρία στην παρουσίαση εκδηλώσεων, Χριστουγεννιάτικων και μη που ξεπερνούν τον αριθμό των 800 εμφανίσεων.